För skojs skull - Svett är det nya svarta

Is-intervaller
Hur dålig är den här träningsvintern? Urdålig. Piss. Den sämsta träningsvintern i kvinnominne.
 
Bara is och ingen snö. Det har inte gått att åka skidor, det har varit pendlingsmisär på cykelbanorna och det är ett tjockt täcke med is över hela skogen som har legat där sedan i julas. 
 
Jag har tragglat asfalt och fulsprungit på vägar hela vintern och idag fick jag nog. Det finns ju både snödroppar och takdropp nu så då borde man väl kunna springa i skogen igen? 
 
Det kunde man. Om man tycker att det är ok att springa is-intervaller, vill säga. För er som bor i mer civiliserade delar av Sverige kan jag berätta att det kallas för is-intervaller när man springer en liten bit i normalt tempo och sedan hasar försiktigt fram på isen nästa lilla bit. Längden på bitarna står i omvänd proportion till hur långt bort sommaren är.
 
Just nu känns sommaren väldigt långt borta och åtminstone spring-bitarna var väldigt korta. 
 
Men å andra sidan passar det ju ganska bra med tanke på min form just nu. 
 
#1 - Sanna

Men på plussidan kan man ju sätta sig ner på rumpan i nerförsbackarna och åka blöt rutschkana (hur man kommer upp för backarna har jag inte listat ut än)

Svar: Jag vet exakt hur man kommer uppför backarna - man har Sälka i koppel och står still medans hon gör jobbet!
Kari Gardelin

#2 - Helena

Hopplöst underlag. Jag är så nöjd att jag köpt ett par Icebugs denna vinter.

Svar: Får satsa på det nästa vinter. Jag springer med ståldubbar men det har inte räckt långt i år. Men nu är det väl ändå slut snart?!
Kari Gardelin