För skojs skull - Svett är det nya svarta

Livet är roligare utan impulskontroll
Mitt liv kännetecknas av att jag har dålig impulskontroll. Jag hoppar på alla möjliga projekt, sår fyra sorters grönsaker på samma ställe eller spontanköper ett antikt paraplyställ bara för att det var en målad bild på en pingvin på den.
 
Eller i kväll.
 
Jag råkade föreslå ett socialt långpass på 30 km om bara två veckor så blev helt plötsligt tvungen att börja träna. Jag springer ju inte så långt nuförtiden då planerade in ett pass med så lätta kilometer som möjligt så att det skulle se bra ut i träningskalendern i alla fall.  
 
Bra plan. Den höll i tre kilometer. Sen tröttnade jag på den lätta vägen och svängde av på en stig för att testa en ny runda. 
 
Det finns ju inget som går upp mot lite spontan Sörmlandsled så här på en söndagskväll.
Hur fint? Jättefint. Hur lättköpt och snabbt? Inte ett dugg.  Det blev ett väldigt långt långpass, i tid om än inte i kilometer.
 
Vid den första bryggan lyckades jag kontrollera mig själv men vid den här badplatsen var det slut med den självkontroll med. 
 
Hur kan man inte tycka att det här är den perfekta platsen för årets första dopp?
Det var inte ens kallt i vattnet.
 
Sen sprang jag hem på den här stigen:
Det blev 14 väldigt långsamma kilometer och ett löppass som nog var bättre för själen än för konditionen. Men det är ju mest för själens skull jag springer trots allt.
#1 - Sanna

Men å vad härligt! Jag vill också ha badpremiär